5 gangen

Arrangement

5 gangen walking dinner (alleen vlees)

  • tijdsduur: de hele avond met gebruik van ons gehele restaurant
  • alleen vlees-gerechten
  • minimaal 35 personen
  • inclusief transport en huur van het benodigde servies

Een walking dinner is een ongedwongen manier van dineren. Terwijl u en uw gasten gezellig staan te praten en te genieten van de avond, zal het bedienend personeel geruisloos hapjes serveren. De 5 gangen in klein formaat worden op deze casuele wijze aan uw gasten gepresenteerd.

Een walking dinner is ideaal voor uw receptie, bedrijfsopening, personeelsfeest, jubileum of nieuwjaarsborrel.

Onze 5 gangen bestaan uit:

  • Steak tartaar met Parisienne van zoetzure komkommer, kruidensalade, krokante Serranoham, zeewier, kaviaar en truffelmayonaise.
  • Langzaam gegaarde Biologische huisgerookte runderlende ingerold met Jullienne van wortel, paprika, paksoi en Grannie Smith appel, gepofte wilde rijst en mayonaise van 12 jaar oude Balsamico.
  • Kalfs sukade met crème van knolselderij en citroen, bleekselderij in rode port en Hollandaise.
  • Gebakken diamanthaas met mousseline van truffel, cilinders van gecarameliseerde rode biet en jus van rode biet.
  • Ijshoorntje met roomijs van Moscato d’Asti.

€ 45,50 p.p.


5 gangen walking dinner (vis & vlees)

  • tijdsduur: de hele avond met gebruik van ons gehele restaurant
  • zowel vis als vlees
  • minimaal 35 personen
  • inclusief transport en huur van het benodigde servies
  • de vissoorten kunnen verschillen, dit is afhankelijk van het seizoen
Een walking dinner is een ongedwongen manier van dineren. Terwijl u en uw gasten gezellig staan te praten en te genieten van de avond, zal het bedienend personeel geruisloos hapjes serveren. De 5 gangen in klein formaat worden op deze casuele wijze aan uw gasten gepresenteerd.

Een walking dinner is ideaal voor uw receptie, bedrijfsopening, personeelsfeest, jubileum of nieuwjaarsborrel.

Onze 5 gangen voor dit arrangement bestaan uit:

  • Tartaar van Schotse zalm met Parisienne van zoetzure komkommer, kruidensalade, krokante Serranoham, haringkaviaar en truffelmayonaise.
  • Langzaam gegaarde biologische huisgerookte runderlende ingerolde met Jullienne van wortel, paprika, paksoi en Grannie Smith appel, gepofte wilde rijst en mayonaise van 12 jaar oude Balsamico.
  • Gegrilde witvis (seizoens) met crème van bloemkool en citroen, gestoofde venkel en Hollandaise.
  • Gebakken diamanthaas met mousseline van truffel, cilinders van gecarameliseerde rode biet en jus van rode biet.
  • Ijshoorntje met roomijs van moscato d’Asti.

€ 42,50 p.p.

6 gangen

Arrangement

6 gangen walking dinner (vis & vlees)

  • tijdsduur: de gehele avond
  • met gebruik van ons gehele restaurant
  • zowel vlees als vis gerechten
  • vanaf 35 personen
  • inclusief transport en huur van het benodigde servies
  • de vissoorten kunnen verschillen, dit is afhankelijk van het seizoen

Uw arrangement bestaat uit:
  • Tartaar van Schotse zalm met parisienne van zoetzure komkommer, kruidensalade, krokante Serranoham, haringkaviaar en truffelmayonaise.
  • Steak tartaar met kwartelei, zoetzure komkommer, olijfolie mayonaise, truffel chips
  • Langzaam gegaarde Biologische huisgerookte runderlende, ingerold met jullienne van wortel, paprika, paksoi en Grannie Smith appel, gepofte wilde rijst en mayonaise van 12 jaar oude Balsamico.
  • Gegrilde witvis (kan een ander visje worden ivm het aanbod) met crème van bloemkool en citroen, gestoofde venkel en hollandaise.
  • Gebakken diamanthaas met mousseline van truffel, cilinders van gecarameliseerde rode biet en jus van rode biet.
  • Ijshoorntje met roomijs van Moscato d’Asti.

€ 52,50


6 gangen walking dinner (Luxe)

  • tijdsduur: de gehele avond
  • met gebruik van ons gehele restaurant
  • zowel vlees als vis gerechten
  • vanaf 35 personen
  • inclusief transport en huur van het benodigde servies

Dit luxe arrangement bestaat uit:
  • Baeri kaviaar met blini en crème fraiche.
  • Carpaccio van dun gesneden coquille en verse truffel met jus van truffel en cognac.
  • Salade van kreeft en Pata Negra ham met huisgemaakte mayonaise, wakame en brunoise van ingemaakte appel.
  • Gebakken “eerlijke” ganzenlever met crème van knolselderij, appel, 12 jaar oude Balsamico
  • Gegrild wagyu beef met mousseline van truffel, cilinders van gecarameliseerde rode biet en jus van rode biet.
  • Ijshoorntje met roomijs van Moscato d’ Asti.

€ 92,50 p.p.


6 gangen walking dinner (alleen vis)

  • tijdsduur: de gehele avond
  • met gebruik van ons gehele restaurant
  • alleen vis gerechten
  • vanaf 35 personen
  • inclusief transport en huur van het benodigde servies
  • de vissoorten kunnen verschillen, dit is afhankelijk van het seizoen

Uw arrangement bestaat uit:
  • Tartaar van Schotse zalm met parisienne van zoetzure komkommer,
  • kruidensalade, krokante Serranoham, haringkaviaar en truffelmayonaise.
  • Yellowfin tonijn in een korst van maanzaad en sesamzaad, Chinese
  • gember, wasabi mayonaise, en wakame.
  • Dun gesneden gerookte zwaardvis met een kruidensalade, rode ui ringen, kappertjes, gedroogde tomaat en citrus dressing.
  • Gegrilde witvis (evt een andere vis afhankelijk van het aanbod) met crème van bloemkool en citroen, gestoofde venkel en hollandaise.
  • Gegrilde zeebaarsfilet met mousseline van truffel, cilinders van gecarameliseerde rode biet en saus van yuzu.
  • Ijshoorntje met roomijs van Moscato d’Asti.

€ 61,50


6 gangen walking dinner (alleen vlees)

  • tijdsduur: de gehele avond
  • met gebruik van ons gehele restaurant
  • alleen vlees gerechten
  • vanaf 35 personen
  • inclusief transport en huur van het benodigde servies

Uw arrangement bestaat uit:
  • Carpaccio van rund met pijnboompitten, kappertjes, Parmezaanse kaas en pesto.
  • Steak tartaar met parisienne van zoetzure komkommer, kruidensalade, krokante Serranoham, zeewier kaviaar en truffelmayonaise.
  • Langzaam gegaarde Biologische huisgerookte runderlende, ingerold met jullienne van wortel, paprika, paksoi en Grannie Smith appel, gepofte wilde rijst en mayonaise van 12 jaar oude Balsamico.
  • Kalfs sukade met crème van knolselderij en citroen, bleekselderij in rode port en hollandaise.
  • Gebakken diamanthaas met mousseline van truffel, cilinders van gecarameliseerde rode biet en jus van rode biet.
  • Ijshoorntje met roomijs van Moscato d’Asti.

€ 52,50

Logo

Ons keuzemenu voor groepen is te bestellen vanaf 20 personen.

Als u gerechten wilt wijzigen in het menu dan kan dat natuurlijk altijd in overleg. Ook kunnen wij voor u een keuzemenu maken geheel naar uw wensen.

Neem contact op voor de mogelijkheden; restaurant@deartisjok.nl of 030-2317494

Restaurant De Artisjok

U kunt op verschillende manier contact opnemen met restaurant De Artisjok. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met 030-2317494

Liever een e-mail versturen?
Mail via restaurant@deartisjok.nl

Volg ons via de kanalen!

Wat zeggen anderen

Wij zijn zo trots als een pauw als onze gasten leuke berichten over ons schrijven! Lees wat andere gasten over ons schrijven.


Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Bezoek ook:


Openingstijden

Je kunt buiten de openingstijden natuurlijk altijd bij ons terechte voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als je vragen hebt!

Maandag t/m Zaterdag
* v.a. 17.00 uur geopend
Zondag
* Gesloten

Onze keuken sluit om 22.00 uur


RouteBeschrijving

Adres: Nieuwegracht 33 in Utrecht


KvK nr 54157064 © Powered by Menumobiel.nl