Dinerbon

Het leukste kado van Utrecht!

U kunt bij ons een de Artisjok-Dinerbon kopen die de ontvanger kan spenderen in ons restaurant. Een stijlvol cadeau om te geven en natuurlijk een heerlijk cadeau om te krijgen. U kunt onze dinerbon op 2 manieren inzetten.

Dit kunt u zelf beperken tot bijvoorbeeld twee verrassingsmenu's, of uitbreiden met een bepaald bedrag aan drank. U kunt het bedrag ook van tevoren met ons vastleggen, zodat dit voor de ontvanger onbekend blijft. Hierdoor krijgt de dinerbon meer de waarde van een 'beleving'.

Kortom, u kunt onze dinerbon precies volgens uw eigen wensen en budget samenstellen. Voor meer informatie en het bestellen van onze dinerbon kunt u bellen met 030-231 74 94.

Stacks Image 8948
Logo

Mogelijkheid 1:
U koopt een dinerbon voor een vast bedrag. De ontvanger kan voor (minimaal) dit bedrag bij ons dineren. Deze bon kunt u bij ons in het restaurant kopen of telefonisch bij ons bestellen, waarna we deze per post naar u toesturen .

Mogelijkheid 2:

U laat het te besteden bedrag open en bepaalt samen met ons vooraf wat de ontvanger voor de bon aangeboden krijgt.

Restaurant De Artisjok

U kunt op verschillende manier contact opnemen met restaurant De Artisjok. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met 030-2317494

Liever een e-mail versturen?
Mail via restaurant@deartisjok.nl

Volg ons via de kanalen!

Wat zeggen anderen

Wij zijn zo trots als een pauw als onze gasten leuke berichten over ons schrijven! Lees wat andere gasten over ons schrijven.


Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.

Aanmelden

Bezoek ook:


Openingstijden

Je kunt buiten de openingstijden natuurlijk altijd bij ons terechte voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als je vragen hebt!

Maandag t/m Zaterdag
* v.a. 17.00 uur geopend
Zondag
* Gesloten

Onze keuken sluit om 22.00 uur


RouteBeschrijving

Adres: Nieuwegracht 33 in Utrecht


KvK nr 54157064 © Powered by Menumobiel.nl