Informatie omtrent COVID-19

Sinds 1 juni zijn onze deuren weer geopend. We moeten ons echter wel aan de strenge regels houden.

Regels voor de horeca vanaf 10 augustusPer 10 augustus is het in de horeca verplicht bezoekers te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.
De horeca gaat voor binnen én buiten, ongeacht de omvang van de horecagelegenheid, werken op basis van reservering (vooraf of aan de deur), een gezondheidscheck zonder registratie van antwoorden en het toekennen van een vaste zitplaats (placering) aan een tafel of aan de bar.Vraag of de gast bij een positief antwoord op een van de vragen van de gezondheidscheck naar huis te gaan.Horecaondernemers zijn verplicht de gast te vragen om de naam en contactgegevens van gasten te noteren voor een eventueel bron- en contactonderzoek.Gasten registreren zich op vrijwillige basis.Gegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek.
Als gasten geen contactgegevens willen achterlaten, dan mogen zij niet worden geweigerd.Als de gegevens met toestemming van de gast worden genoteerd, zullen die voorlopig 14 dagen moeten worden bewaard voor het bron- en contactonderzoek.

1,5 meter afstand

De norm van het RIVM is nog altijd om 1,5 meter afstand te bewaren. Deze afstand hanteren wij dan ook tussen onze tafels.

Maximaal 35 gasten

We mogen wettelijk maximaal 35 gasten tegelijkertijd ontvangen. Hierdoor is de capaciteit beperkt. Houd hier rekening mee en voorkom teleurstellingen door een reservering te maken.
Maak nu een reservering